center za ortopedijo
in športne poškodbe

 
 
 

Ambulantama mednarodna akreditacija

Ambulantama mednarodna akreditacija

29.09.2012

Avtor: A. J.

Nič čudnega, torej, da so Center za očesno refraktivno kirurgijo Morela okulisti in Artros, center za ortopedijo in športne poškodbe, ob velikem uspehu, pridobitvi mednarodne akreditacije Joint Commission International, z vseh strani zasuli s čestitkami, ki se jim je pridružil tudi predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk. Dosežek zdravstvenih ustanov, ena deluje od leta 2002, druga pa od leta 2005, je še toliko pomembnejši, ker gre za prvi slovenski zdravstveni ustanovi, ki jima je uspelo dobiti to prestižno potrditev kakovosti.

Izpolnjevanje več kot 2000 različnih zahtev standarda je velik izziv

»To priznanje nam prinaša spodbudo za uresničevanje našega poslanstva in poslovnih načrtov,« je na sredinem dogodku ob podelitvi priznanja povedal direktor obeh ambulant mag. Martin Mikek, dr. med., njegova sodelavka, priznana oftalmologinja Vesna Morela, dr. med., pa je dodala, da sta kliniki z akreditacijo dobili še dodatno priznanje, da delujeta v pravo smer. Sodelavci klinike – poleg omenjenih zdravnikov še mag. Kristina Mikek, dr. med., in Mohsen Hussein, dr. med. –, ki so priznanje prejeli iz rok izvršne direktorice organizacije Joint Commission International Ann J. Jacobson, so zbranim zaupali, da je bilo izpolnjevanje več kot 2000 različnih zahtev standarda velik izziv. Čeprav so dobremu počutju pacientov, ki mu podeljevalci mednarodne akreditacije posvečajo največ pozornosti, že prej namenjali veliko pozornosti, je bil seznam dodatnih izboljšav, ki so ga dobili ob prvem obisku komisije, po besedah direktorja precej dolg. Sodelavci klinike so zato še posebno ponosni, da jim je uspelo zahtevne standarde izpolniti že v prvem poskusu pridobitve, kar je sicer redkost.

Klinike tako za samoplačnike kot paciente s koncesijo

Kako je, če te zdravijo v takšni zdravstveni ustanovi, sta zbranim zaupali nekdanji pacientki, mlada violinistka Vanja Stare Vinkovič in vrhunska športnica Saša Golob, ki je na letošnjih poletnih olimpijskih igrah v Londonu nastopila v gimnastiki. Glede na to, kako velik je njihov trud za kakovostnejšo skrb za paciente, bi nemara pomislili, da bodo zdravstvene storitve v nagrajenih klinikah dobili le izbranci in petični posamezniki, ki so za obisk oftalmologa ali ortopeda pripravljeni seči globoko v žep – a bi se še kako zmotili. »V naših klinikah zdravimo tako samoplačnike kot paciente na koncesijo,« nam je zatrdil mag. Martin Mikek.

Vir: http://www.slovenskenovice.si/lifestyle/zdravje/ambulantama-mednarodna-akreditacija

 
 
 
Artros, center za ortopedijo in športne poškodbe d.o.o. Storitve: Pogoste težave: Povezave:

Tehnološki park 21, stavba D, 3. nadstropje, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 518 70 63 in 01 518 70 64

E-pošta: info@artros.si

 

Avtorji

Specialistični pregledi

Diagnostika

Operativni posegi

Rehabilitacija 

Obraba hrustanca

Poškodbe kolena

Bolečine v rami

Težave s hrbtenico

Teniški komolec

Deformacija stopala

   

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.