blog keyvisual

Spet uživam pri svojem
delu v vrtcu in športnih aktivnostih

Iza Trunk, študentka predšolske vzgoje
/ 11/06/2024

NENADNA, NEPOJASNJENA BOLEČINA

Januarja 2020, v prvem letniku srednje šole, me je pri pouku športne vzgoje kar naenkrat močno zabolelo v desnem kolenu, brez da bi naredila kakšen poseben gib. Potem je prišla pandemija covida in z njo šolanje od doma, ki sem si ga popestrila z veliko gibanja, predvsem hoje v hribe. V tem obdobju je bilo s kolenom dosti bolje, po vrnitvi na stare tire pa je šlo spet navzdol.

Koleno me je bolelo ob smučanju, hoji v hribe, teku, odbojki in vseh ostalih športnih dejavnostih. Bolečino sem čutila tudi po daljšem sedenju, ko sem želela koleno stegniti iz pokrčenega položaja. Vesela sem, da sem vztrajala pri obisku ortopeda in se aprila 2022 res znašla v ambulanti dr. Marka Nabergoja, ki me je naročil na MR in RTG v Ortopedsko bolnišnico Valdoltra.

PO USPEŠNI OPERACIJI SPET UŽIVAM PRI DELU V VRTCU IN V ŠPORTNIH AKTIVNOSTIH

Po priporočilu večih strokovnjakov sem prišla na posvet k dr. Lahajnerju, ki mi je v sredini januarja 2023 opravil artroskopijo kolena. Na dan posega sem prišla 2 uri prej in odšla že isti dan.

Prijaznost, pomoč, nasmehi zaposlenih in ekipe v operacijski dvorani so mi olajšali poseg v lokalni anesteziji in zato se sedaj že eno leto lahko normalno ukvarjam s športom, brez bolečin v kolenu in strahu pred še hujšo poškodbo. Kdo bi si mislil, da bo artroskopija pri 19 letih lahko vrnila moje življenje na stare tire. 

Res sem hvaležna vsem štirim ortopedom in celotni Artrosovi ekipi, ki je moje koleno "spravila v red." Zahvaljujoč dobri, natančni razlagi in odgovorom na moja vprašanja, nisem imela skoraj nič strahu pred posegom. Tako lahko sedaj pri svojem delu v vrtcu res uživam, brez strahu ob dvigovanju otrok. 10000x hvala.

 


Link title

Saša Golob, breme ji je padlo z rame

Saša Golob

/izjava-jure-franko

Jure Franko, konec bolečin v kolenu

Jure Franko

Naročite se na pregled

Za uspeh zdravljenja je ključno pravočasno ukrepanje in prava diagnoza. Naročite se na pregled pri naših specialistih.

Naročite se