Samo z najboljšimi dosegamo cilje

Vrhunsko usposobljeni člani naše ekipe vam zagotavljajo celovito obravnavo vse od prvega pregleda do zaključene rehabilitacije.

Le z odličnimi sodelavci lahko v Artrosu pacientom zagotavljamo celovito in posamezniku prilagojeno obravnavo vse od prvega pregleda do zadnjega stiska roke. Naši specialisti so med pionirji na svojem področju in v Slovenijo prinašajo najnovejše metode diagnostike in zdravljenja, odlično izkušnjo z Artrosom pa zagotavljajo vsi člani ekipe od medicinskih sester do fizioterapevtov. Pri iskanju sodelavcev smo brezkompromisni – iščemo najboljše, ki bi radi postali še boljši.

Interdisciplinarnost in sodelovanje

Našim zaposlenim nudimo okolje, kjer lahko rastejo kot del ekipe in strokovno. Redno jim zagotavljamo dodatna usposabljanja – tako v lastnem kolektivu, kot v tujini – in jih spodbujamo, da pridobljena znanja širijo med ostale člane ekipe. Spodbujamo odkrito komunikacijo med vsemi zaposlenimi, izmenjavo znanj in interdisciplinarno sodelovanje, ki ekipo povezuje in omogoča uigrano delo v kakršni koli situaciji.

Nenazadnje le kot taka ekipa lahko prav vsakega pacienta, vsak dan, sprejmemo z nasmehom in razumevanjem.

mag. Martin Mikek

dr. med., spec. ortopedije

Specializiran za zdravljenje poškodb in obolenj ramenskega sklepa in komolca ter zdravljenje in preventivo športnih poškodb. V Slovenijo je prinesel veliko novih minimalno invazivnih artroskopskih operativnih metod zdravljenja.

izr. prof. dr. Mohsen Hussein

dr. med., spec. ortopedije, svetnik

Je ortoped s 25-letnimi delovnimi izkušnjami na področju zdravljenja poškodb in mišično-skeletnih obolenj. Njegovo ožje področje je patologija kolenskega sklepa in hrustanca. Zadnjih nekaj let se intenzivneje ukvarja z regenerativno medicino. Podrobneje se usmerja na napredna zdravljenja z matičnimi celicami. Je ustanovitelj in vodja Inštituta za celično regenerativno medicino ICRM. Kot visokošolski predavatelj je dejaven tudi v pedagoški dejavnosti. Poleg številnih objavljenih znanstvenih in strokovnih člankov, je avtor univerzitetnega učbenika Ortopedija za fizioterapevte.

Andrej Lahajner, dr. med.

dr. med., spec. ortopedske kirurgije

Po zaključenem študiju je opravljal specializacijo iz ortopedske kirurgije v Splošni bolnišnici Jesenice, Ortopedski kliniki v Ljubljani, OB Valdoltra in UKC Ljubljana. Po specializaciji se je ukvarjal z artroskopskimi operativnimi posegi in operacijami stopala. Najsodobnejša znanja s področja operacij stopal je pridobil pri enem vodilnih evropskih strokovnjakov dr. Stephaneu Guillo v Bordeaux v Franciji. Od začetka leta 2018 je član ekipe Artros centra, kjer izvaja posege na stopalu, kolenu in rami.

Postanite del ekipe Artros

Smo zasebni medicinski center. Odlikujejo nas strokovnost, predanost pacientom ter najsodobnejša tehnološka oprema. Z nenehnim razvojem našega podjetja se pojavljajo tudi nove zaposlitvene priložnosti.

new team

Trenutna prosta delovna mesta:

  • Pišite nam
    Če trenutno nimamo razpisanega ustreznega delovnega mesta za vas, a kljub temu verjamete, da brez vas ne moremo biti najboljši, nam pišite na info@artros.si.
Naročite se na pregled

Za uspeh zdravljenja je ključno pravočasno ukrepanje in prava diagnoza. Naročite se na pregled pri naših specialistih.

Naročite se