Kje smo

Center za ortopedijo Ljubljana

Naš center v Ljubljani se nahaja na naslovu Tehnološki park 21.

Do nas najenostavneje pridete po ljubljanski obvoznici. Če prihajate po severni ljubljanski obvoznici, iz štajerske smeri, izberite izvoz Lj. Brdo, Lj. Vrhovci, ZOO, Hotel. Skozi prvo in drugo semaforizirano križišče vozite naravnost in takoj na naslednjem križišču zavijete desno.

Če prihajate po južni ljubljanski obvoznici, iz dolenjske ali primorske strani, izberite izvoz Lj. Brdo, Lj. Vrhovci, ZOO, Hotel, na križišču zavijete desno, nato vozite naravnost skozi prvo semaforizirano križišče in takoj na naslednjem križišču zavijete deso in prispete do Tehnološkega parka. Iz mesta pridete do nas po Cesti na Brdo, pri podjetju Kemofarmacija zavijete desno in nato po nekaj sto metrih zavijete levo. Najbližje mestno avtobusno postajališče je postajališče PREVAL, št. 330, do katerega pridete z avtobusom št. 14 VRHOVCI. Pred podjetjem Kemofarmacija zavijete levo in po nekaj 100 m prispete do Tehnološkega parka.

 
 
 

Ambulanta Novo mesto 

Naša ambulanta v Novem mestu se nahaja v prostorih zdravstvenega doma na naslovu Kandijska cesta 4, Novo mesto. Vhod v ambulanto je s spodnje strani zdravstvenega doma. Skozi glavni vhod zdravstvenega doma pridete do nas preko glavnega stopnišča po katerem se spustite nadstropje nižje.

 

 
 
 
Artros, center za ortopedijo in športne poškodbe d.o.o. Storitve: Pogoste težave: Povezave:

Tehnološki park 21, stavba D, 3. nadstropje, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 518 70 63 in 01 518 70 64

E-pošta: info@artros.si

 

Avtorji

Specialistični pregledi

Diagnostika

Operativni posegi

Rehabilitacija 

Obraba hrustanca

Poškodbe kolena

Bolečine v rami

Težave s hrbtenico

Teniški komolec

Deformacija stopala

   

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.