Splošne informacije

Splošne informacije

Smo zasebni ortopedski center specializiran za zdravljenje poškodb in obolenj gibalnega sistema. Odlikujejo nas strokovnost, predanost pacientom ter najsodobnejša tehnološka opremljenost centra. Na enem mestu zagotavljamo specialistično ambulantno obravnavo, celovito diagnostiko, različne oblike konzervativnega zdravljenja, izvajanje artroskopskih operativnih posegov in rehabilitacijo s fizikalno terapijo.

Glavni cilj, ki ga zasledujemo pri našem delu je nudenje vrhunskh storitev na področju ortopedije z namenom odprave težav z gibali in povrnitve optimalne funkcije prizadetega sklepa v okviru danih možnosti. S kakovostnim delom in strokovnostjo si prizadevamo, da bi postali vodilni center za ortopedijo in športne poškodbe v širši regiji.

V sodelovanju z drugimi uglednimi ustanovami in priznanimi strokovnjaki skrbimo za uvajanje novosti na področju zgodnjega odkrivanja in zdravljenja obrabe hrustanca ter artroskopskega minimalno invazivnega zdravljenja poškodb in obolenj sklepov. Veliko pozornosti in truda namenjamo prenosu strokovnih izkušenj in znanj. Zdravniki našega centra so soorganizatorji tradicionalnega mednarodnega strokovnega srečanja International Live Arthroscopy Festival, ki se ga udeležujejo priznani mednarodni strokovnjaki s področja artroskopske kirurgije in zdravljenja športnih poškodb. Vsako leto organiziramo več delavnic in strokovnih simpozijev za fizioterapevte in športne trenerje ter druge strokovne delavce, ki sodelujejo v procesu prevencije, zgodnjega odkrivanja, oskrbe in rehabilitacije različnih športnih poškodb.

Zavedamo se, da je za vrhunske dosežke nujno spodbujanje razvoja vseh elementov kakovosti. Intenzivno vlagamo tako v znanje kot v tehnologijo. Želimo, da kakovost vseh področij naše prakse tvori osnovo za vaše zaupanje.

 
 
 
Artros, center za ortopedijo in športne poškodbe d.o.o. Storitve: Pogoste težave: Povezave:

Tehnološki park 21, stavba D, 3. nadstropje, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 518 70 63 in 01 518 70 64

E-pošta: info@artros.si

 

Avtorji

Specialistični pregledi

Diagnostika

Operativni posegi

Rehabilitacija 

Obraba hrustanca

Poškodbe kolena

Bolečine v rami

Težave s hrbtenico

Teniški komolec

Deformacija stopala

   

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.