Pogoste težave

Najbolj pogoste zdravstvene težave, s katerimi se soočamo v centru Artros, so bolečine in izguba gibljivosti v kolenu, ramenskem sklepu, hrbtenici, komolcu, stopalu ali hrbtenici. Če zaznavate vztrajne bolečine, omejeno gibljivost ali otekanje v teh predelih, je smiselno, da obiščete ortopeda.

Koleno

Težave s koleni so lahko posledica poškodb ali obrabe in se kot take lahko pojavijo že pri 20-letnikih. Najpogosteje je prav od zgodnjega ukrepanja odvisno, kako hitro in učinkovito bo okrevanje.

koleno illustration

Komolec

Izvajamo vse najsodobnejše oblike diagnostike. Pri nas v nekaj dneh dobite zanesljivo diagnozo, na podlagi katere se lahko oblikujejo priporočila za zdravljenje.

komolec illustration

Ramenski sklep

Težave ramenskega sklepa so lahko posledica poškodbe ali obrabe, v primeru kalcinacij pa vzrok niti ni znan. Težave prepoznate po izgubi gibljivosti in bolečine od rame do nadlakti.

ramenski sklep illustration

Stopalo in gleženj

Težave s stopali so lahko zelo različne; od zvina gležnja ali deformacije nožnega palca in prstov, do trna petnice ali tendinoze ahilove tetive, ki je običajno značilna za športnike.

stopalo illustration

Hrbtenica

Težave s hrbtenico se tudi v odsotnosti poškodb lahko pojavljajo že pri mladih in pomenijo slabšo gibljivost, nestabilnost pri hoji ali stanju in bolečine.

hrbtenica illustration

Zapestje

Težave v zapestju se kažejo kot bolečina v zapestju, pa tudi kot izguba moči in mravljinčenje v prstih. Hitrost okrevanja je odvisna od napredovanja težav, zato ob težavah čim prej obiščite ortopeda.

zapestje illustration

Kolki

Bolečina v kolku, ki traja več tednov in je močnejša med hojo navzdol nakazuje na možnost obrabe kolka.

new tezave 1

Sodelujemo z zdravstvenimi zavarovalnicami:

triglav allianz vzajemna merkur generali prva zdravstvena asistenca TBS team 24 Zavarovalnica Sava
Naročite se na pregled

Za uspeh zdravljenja je ključno pravočasno ukrepanje in prava diagnoza. Naročite se na pregled pri naših specialistih.

Naročite se